Vooral starters bij succesvolle eerste Woonsalon Etten-Leur

Afgelopen zaterdag bezochten ruim 200 geïnteresseerden de eerste editie in De Nieuwe Nobelaer. Onder hen vooral veel jonge starters.

Wethouder Dujardin had het in zijn openingswoord voorspeld. Organisator Honk/Qmarketing kijkt na afloop tevreden terug en gaat het volgend jaar weer doen.

De Schoenmakershoek in Leur biedt geen bouwkavels meer. Des te meer in Etten. Janneke de Bruine: "Er staan drie nieuwbouwprojecten op stapel. De Streek met zo'n 400 woningen. Baronie/de Streek 10 en de Leermeester met 18. Vooral de laatste anderhalf jaar trekt de woningmarkt weer aan. Er is weer volop reuring."

Onder de te bouwen woningen ook energieneutrale woningen. Dus geen aardgas, maar wel zonnepanelen en waterpompen. De in dit dorp geboren en getogen

Kevin van de Berg (22) is met zijn moeder. Zijn vriendin moet werken. Kevin en zijn vriendin hebben beiden een baan in Etten Leur en zoeken in ieder geval een huis met een garage.

"Ik ben zeer trots op deze beurs. Onze prachtige woonplaats doet met deze Woonsalon zeker haar voordeel,' aldus wethouder Dujardin.

Bekijk hier het bericht op BN de Stem >