Koper aan het woord: "Al snel overtuigd van de pluspunten van De Streek"

Frans (63) en zijn partner Daniela (64) hebben zonnepanelen op het dak van hun woning in Breda en scheiden hun afval zorgvuldig. In dit interview lees je hoe zij, met hun nieuwe woning in De Streek, de stap zetten naar nóg duurzamer wonen.

Duurzame woning

“In onze zoektocht naar een duurzame woning kwamen we al snel uit bij De Streek. Vooral het feit dat de woningen in deze buurt voor wat betreft warmte en elektriciteit volledig zelfvoorzienend zijn, sprak ons aan. We waren al snel overtuigd van de pluspunten van De Streek en hebben een tussenwoning gekocht, die aan de achterzijde over twee verdiepingen met bijna 2,5 meter wordt uitgebouwd.”

Ideale ligging

Hoewel het duurzame aspect de doorslag gaf, zien Frans en Daniela nog veel meer voordelen van wonen in De Streek. “Vanuit De Streek staan we straks binnen tien minuten lopen in het centrum van Etten-Leur, dus dat is ideaal. Daarnaast houden we erg van de natuur. De Streek ligt vlakbij bossen waar we kunnen wandelen en fietsen. We kijken erg uit naar de oplevering van onze nieuwe woning, zodat we van alle duurzame voordelen én de ideale ligging kunnen gaan genieten!”

Meer informatie?

Wil jij ook een duurzame woning op deze mooie locatie? Er zijn nog enkele woningen te koop in de eerste fase van De Streek! Bekijk snel welke woningen dat zijn. Op de bouwplaats staat een Infopunt, dat regelmatig geopend is voor mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame woning in De Streek. Je kunt uiteraard ook een afspraak maken met Zegers Makelaardij via 076 501 20 09.