Eerste woningen De Streek opgeleverd!

De Streek komt tot leven! Na de oplevering van de huurwoningen, eerder deze maand, zijn op woensdag 24 mei ook de eerste koopwoningen opgeleverd. Van Sprangers Bouwbedrijf kregen de kopers daarbij een emmer met spullen voor het klussen, want het is tijd voor behangen, vloeren leggen en inrichten! 

Hoekwoningen

De gelukkigen die als eersten hun intrek kunnen nemen in hun nieuwe woning in De Streek zijn Claudia en Arwin Henning met hun twee kinderen en Astrid en Robert Krechting, eveneens met twee kinderen. Beide gezinnen hebben een hoekwoning met garage gekocht. 

Mooie, duurzame huizen

Het gezin Henning kijkt erg uit naar de verhuizing, vertelt Claudia. “We woonden in Bergen op Zoom, maar wilden eigenlijk graag terug naar Etten-Leur, waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Toen we de plannen voor De Streek zagen, waren we meteen enthousiast: mooie huizen die je helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten en die ook nog eens heel duurzaam zijn.”

Perfecte ligging

“De ligging is wat ons betreft perfect. Overal dichtbij, maar toch heel rustig zodat onze twee kinderen lekker buiten kunnen spelen en in een veilige omgeving kunnen opgroeien. Er moet natuurlijk nog wat geklust worden, maar het is een fijn vooruitzicht om deze zomer in ons nieuwe huis te wonen!”

Vlakbij natuur en centrum

Ook het gezin Krechting is enthousiast over de ligging van De Streek, vertelt Astrid. “Zelf vind ik het heerlijk dat het natuurgebied de Pannenhoef vlakbij is en we zijn straks zó in het centrum, zonder dat we zelf in de drukte wonen. De nabijheid van de snelweg maakt deze locatie ideaal.”

Verbouwen of verhuizen

Het gezin Krechting stond voor een dilemma: verbouwen of verhuizen. “We kozen voor verhuizen. Eigenlijk waren we helemaal niet op zoek naar een nieuwbouwhuis, maar toen we De Streek op Funda tegenkwamen, werden we toch enthousiast. Mooie, ruime huizen met een mooie ligging, wat wil je nog meer? En het is natuurlijk ook ideaal dat we straks, als we eenmaal verhuisd zijn, voor de komende jaren klaar zijn met klussen. We hebben enorm veel zin om in ons nieuwe huis te gaan wonen.”

Ook wonen in De Streek?

De gezinnen Krechting en Henning zijn de eerste bewoners van De Streek. De komende jaren wordt de buurt steeds verder uitgebreid met nieuwe, duurzame woningen in verschillende prijsklassen. Wil jij ook wonen in De Streek? Houd deze site dan in de gaten. Binnenkort gaan er nieuwe woningen in de verkoop en vind je hier alle informatie!

Foto: Het echtpaar Henning ontvangt de sleutel van hun nieuwe woning