De Bouw van De Streek verloopt vlot

Op de bouwplaats is goed zichtbaar dat de bouw van fase 1A van De Streek aan de gang is! Sinds de eerste fundatiebalk eind november werd gelegd, verrijzen de 65 woningen die op dit moment worden gebouwd in een rap tempo. 

Eerste kappen geplaatst

Kees Kuijpers, uitvoerder van De Streek, vertelt dat de warmtepompen en ringleidingen bij alle koopwoningen al in de grond liggen. “Daarnaast zijn de beganegrondvloeren allemaal al gelegd en staan de eerste casco’s overeind. In die casco’s zijn we ook de verdiepingsvloeren en de binnenspouwmuren al gebouwd.” Op datzelfde bouwblok werd eind januari een letterlijk hoogtepunt bereikt, met het plaatsen van de eerste kappen. Dat zag er spectaculair uit, zoals op deze foto’s ook wel te zien is. 

Metselen

Vanwege de vorst in januari hebben sommige werkzaamheden wat vertraging opgelopen. Kees: “Alles waarbij je cement moet storten, kun je op zo’n moment niet doen. Maar inmiddels kunnen we weer volop aan de slag en zijn we aan het metselen in bouwblok G en werken we de casco’s in blok C af.”

Ook wonen in De Streek?

De oplevering van de eerste woningen staat gepland in het voorjaar. Er zijn nog maar een paar woningen te koop! Bekijk hier welke woningen dat zijn en maak vandaag nog een afspraak met Zegers Makelaardij, 076 501 20 09.