Bouw nieuwe woningen gestart

Met het plaatsen van de eerste wand is de start van de bouw van twaalf nieuwe koopwoningen in De Streek gisteren feestelijk gemarkeerd! 

Nieuwe buren

De kopers van de woningen waren allemaal uitgenodigd om alvast kennis te maken met hun nieuwe buren en het glas te heffen op de bouw van hun nieuwe, duurzame woning. Omdat er ook al diverse woningen in De Streek zijn opgeleverd, konden ze alvast ervaren hoe hun nieuwe buurt er straks uit gaat zien: sfeervol en met een optimale ligging. 

Ruime tuin 

Er worden in deze fase zowel hoekwoningen als tussenwoningen gebouwd, die dankzij zonnepanelen, een bodemwarmtepomp en hoogwaardige isolatie heel duurzaam zijn. De woningen hebben bovendien een zeer ruime achtertuin en ze liggen vlakbij het groen, uitvalswegen én het centrum. Een rondje hardlopen of gezellig een avondje uit in Etten-Leur of Breda zijn dus binnen handbereik. 

Ook wonen in De Streek? 

In De Streek worden de komende jaren nog meer woningen gebouwd, die gefaseerd in de verkoop gaan. Bekijk het huidige aanbod op de site of schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn wanneer er weer nieuwe woningen in De Streek beschikbaar komen. Wie weet, woon jij dan binnenkort ook in een duurzaam huis op een toplocatie!