Bouw De Streek is gestart!

Op donderdag 24 november is de bouw van de eerste buurt van De Streek gestart! Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft het gezin Evers, samen met wethouder Ron Dujardin van Etten-Leur, het eerste fundatieblok van hun eigen nieuwe woning gelegd. Ook hebben de kinderen van het gezin Evers een mooie tekening begraven in de grond onder hun huis. 

Feestelijke bijeenkomst

Er waren enkele tientallen kopers van woningen in De Streek aanwezig tijdens de feestelijke bijeenkomst. Na enkele toespraken van onder anderen projectontwikkelaar Joep Dekkers en directeur Kees Franse van Sprangers Bouwbedrijf en wethouder Dujardin werd het eerste fundatieblok gelegd. Daarna konden de toekomstige buren alvast kennismaken met elkaar onder het genot van het hapje en een drankje. Iedere koper kreeg daarnaast ook een Streekpakket naar huis, met heerlijke streekproducten uit Etten-Leur. 

Meer informatie

Inmiddels is 74% van de woningen in de eerste buurt van De Streek verkocht, maar er zijn nog enkele woningen te koop! Wil je meer weten over de groene, duurzame buurt die De Streek wordt? Of wil je informatie over de woningen die nog te koop zijn? Kom dan op 10 december tussen 10.00 uur en 12.00 uur naar het Infopunt op de bouwplaats aan de Kempenerrandweg. We vertellen je graag alles over de buurt en over de woningen.