Groen wonen

Nieuwbouw Etten-Leur

De komende jaren wordt in Etten-Leur nieuwbouw gepleegd: De Streek wordt een mooie, groene buurt aan de zuidrand van Etten-Leur. In deze nieuwbouwbuurt komen woningen van diverse types en in verschillende prijsklassen. Ze hebben echter één ding gemeen: ze zijn niet alleen heel mooi, maar ook duurzaam. 

Groene nieuwbouw

De nieuwbouw in De Streek in Etten-Leur betreft zowel koop- als huurwoningen. Een deel van deze woningen zijn nul-op-de-meterwoningen, die volledig in hun eigen energiebehoefte voorzien door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak en een warmtepomp in de grond. De overige woningen worden EPC ‘0’ woningen. Dit zijn woningen die zelfs vooruitlopen op de ambitieuze energiestandaard van het jaar 2020. Deze nieuwbouw in Etten-Leur is dus helemaal klaar voor de toekomst!

Kindvriendelijke buurt

De Streek wordt eigenlijk niet één buurt, maar een verzameling kleinschalige buurtjes met ieder hun eigen ontmoetingsmogelijkheden. Hier weet je nog wie je buren zijn en kunnen kinderen veilig buitenspelen. Diverse basis- en middelbare scholen zijn binnen tien fietsminuten te bereiken en ook sportclubs en het centrum zijn vlakbij. De nabijheid van zowel een heerlijk wandelbos als uitvalswegen richting Breda en Roosendaal maken van De Streek een zeer aantrekkelijke nieuwbouwwijk in Etten-Leur. 

Kindvriendelijke buurtjes

De Streek is eigenlijk niet één buurt, maar een verzameling kleinschalige buurtjes. Je kunt daar je buurtgenoten ontmoeten op één van de ontmoetingsplekken, waar jouw kinderen veilig buiten kunnen spelen. In De Streek weet je wie je buren zijn.