De Streek

De Streek wordt een unieke buurt, die op een prachtige locatie wordt gebouwd: het zuiden van Etten-Leur. Jouw nieuwe woning komt in een groene omgeving te liggen. Op slechts enkele minuten van je huis loop je zó het bos in. Maar je bent ook heel snel in het centrum van Etten-Leur, bij sportvelden, op de snelweg én bij diverse scholen. De Streek is het laatste grote nieuwbouwproject in Etten-Leur. Wil jij een gloednieuwe, duurzame nieuwbouwwoning op een toplocatie? Dan is De Streek voorlopig je laatste kans!

  • Rustig, ontspannen en kindvriendelijk

    in 2 minuten op het platteland of in het centrum

Kindvriendelijke buurtjes

De Streek is eigenlijk niet één buurt, maar een verzameling kleinschalige buurtjes. Je kunt daar je buurtgenoten ontmoeten op één van de ontmoetingsplekken, waar jouw kinderen veilig buiten kunnen spelen. In De Streek weet je wie je buren zijn.

Alles dichtbij

Vlakbij De Streek kun je lekker wandelen in het bos of heerlijk fietsen op het platteland. Ook allerlei voorzieningen zoals scholen en winkels zijn altijd dichtbij. Naast de levendigheid van een stad in de nabijheid tref je in De Streek ook de rust van een dorp. Iedere buurt biedt een prettige leefomgeving voor iedereen die er woont.

Groen gebied

De Streek in Etten-Leur is zolang we ons kunnen herinneren een groen gebied geweest. En voor iedereen die in de De Streek gaat wonen blijft dat zo. Want De Streek is omzoomd door bomen en bos en omgeven door groen en water.

Duurzaam leven

De Streek is ook op een andere manier groen: de woningen worden gebouwd van duurzame materialen en dankzij de zonnepanelen en andere technische toepassingen zijn ze zeer energiezuinig.